music performance film expo dig deepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
Slagwerk: Palmistry + Lauren Duffus + ESP

music

Slagwerk: Palmistry + Lauren Duffus + ESP

live sets dj set
TH 16.02.2023 20:30

Boenk erop as per usual.

Palmistry - live 
Lauren Duffus - live 
ESP - live 
lili molli shina - dj set

PALMISTRY
bit.ly/3Y3p3DT

“Weet je het nog van TINKERBELL?”
“Ye die hadden de beste shit in LA”
Een emotioneel tapijtwerk van de laatste dagen in LA, terug naar de boros van SE4 4QU, met een all star cast van goede vrienden. Palmistry’s nieuwe plaat TINKERBELL is een bikkelharde, emo-rollercoaster, 16 minuten durende ruwe diamant van een plaat.

LAUREN DUFFUS
bit.ly/3XTK5oe
Lauren Duffus begon muziek te maken in 2020 om haar verdriet te verwerken. Met haar natuurlijke flair voor emotionele expressie verwierf ze al snel een eigen plek binnen de Londense scene voor experimentele elektronica. Daar bracht het jonge label Body Motion in 2021 haar eerste EP uit, Sulk. Ijskoude vocals en een warme intimiteit maken het een plaat die blijft betoveren.

ESP
bit.ly/3Df3N5S
In hun praktijk wijdt ESP zich aan het bouwen van werelden. Het duo vervult steevast hun belofte om met muziek het aardse zowel uit te drukken als te overstijgen – een samensmelting van tegenstrijdige invloeden en impulsen, kunstmatig en kunst-gematigd, tegelijk opwindend en rustgevend. ESP produceert beslist genre-onbewust maar wel coherent werk, dat origineel en daardoor herkenbaar is. Het is het resultaat van these, antithese en uiteindelijke synthese tussen levenslange creatieve partners. Elke netwerk is toch meer dan de som van de knopen waaruit het bestaat?

LILI MOLLI SHINA
bit.ly/3kDJcSl
Geboren en getogen in Brussel is de 20 jaar oude Lili Molli Shina een opkomende beeldende kunstenaar en dj. Na fotografie en mode is muziek haar nieuwste stap op een eeuwige zoektocht naar verdere bevrijding en waanzin. Daarbij experimenteert ze met stijlen, tracks,melodieën en bpm’s die, ver weg van alle regels, steeds stimuleren. 

Slagwerk is een platform, muzieklabel en event-reeks uit Brussel, opgericht door Otis Dehaes in 2017.
www.instagram.com/slagwerk_
www.slag-werk.com