VOLTA - NACHT VAN DE TOEKOMST
MO 30.04.2018 19:00

VOLTA bestaat 10 jaar!

En tegendraads als we zijn vieren we dat niet met een extra grote mega editie. Nee, na 10 jaar in de vertrouwde Gentse Vooruit verhuizen we dit jaar naar de Beursschouwburg in Brussel. We missen Vooruit nu al, maar we kijken ook uit naar alle mogelijkheden die de fantastische Beursschouwburg ons te bieden heeft.

Na negen jaar is VOLTA uitgegroeid tot een vaste waarde in het muzieklandschap. Stonden al op het podium in de legendarische Concertzaal: Intergalactic Lovers, Selah Sue, Daan, The Van Jets, Absynthe Minded, Gabriel Rios, SX, Raketkanon, Warhaus, Het Zesde Metaal ... Niet zelden muzikaal toptalent op het randje van de grote doorbraak...

Ook dit jaar krijgt jong talent een podium... In de Zilveren Zaal kan je - niet toevallig op International Jazz Day - terecht voor een jazzy line up: Sons of Kemet, De Beren Gieren en SCHNTZL bestijgen daar het podium. In de Gouden Zaal ontvangen we met veel plezier Yassin Mrabtifi met From Molenbeek with Love, zijn eerste solo performance als danser en choreograaf.

FAALVERHAAL neemt het Beurscafé over, en ook de gangen tussen alle zalen zullen bruisen van activiteit. En in de voetgangerszone vind je het podium van de talentenwedstrijd 100% talent.

Meer info en tickets: www.voltaxl.be