music performance film expo conversations dig deepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
Osàre! Editions x Nose Job w/ Azu Tiwaline + Elena Colombi + Rick Shiver

music

Osàre! Editions x Nose Job w/ Azu Tiwaline + Elena Colombi + Rick Shiver

concert
SA 24.02 20:00

Wees voorbereid op een opzwepende dubbele dosis live-set-excitement als Osàre!'s label honcho Elena het podium betreedt voor een eerste live optreden, terwijl eregast Azu een betoverende mix van diepe hypnotiserende en polyritmische beats aflevert.

20:00 Rick Shiver (ambient set) 
21:15 Elena Colombi (live) 
22:00 Rick Shiver
22:30 Azu Tiwaline (live)
23:30 Rick Shiver

 

Als producer en dj creëert Azu Tiwaline nieuwe werelden om elkaar in te horen, zien en leren kennen. Haar muziek roept een gevoel op van kosmische verbondenheid in de maalstroom van het leven en is een uitbreiding van zichzelf die ze transformeert in overvloedige ritmische energie. Met haar wonderbaarlijke vermogen om uitgestrekte innerlijke werelden te kanaliseren in de uiterlijke vreugde van dans en beweging, maakte Azu indruk op festivals als Dimensions, Unsound Adelaide en showcasefestival Mostra in Barcelona. Azu’s buitengewone muzikale visie, stevig geworteld in de bewegingsvrijheid van Soundsystem psychedelica, brengt levendige invloeden uit de Tunesische El Djerid woestijn in dialoog met het bovennatuurlijke ruimtelijke bewustzijn van dub en de groovy, dynamische uitbundigheid van techno. In haar eigen producties (gereleased bij I.O.T. Records, Marseilles en Livity Sound, Bristol) en podcasts (voor o.a. Rinse FM en opgepikt door Dekmantel en Resident Advisor) zorgen downtempo en folk invloeden voor meer subtiele rust. Dat belooft voor een live set om de verjaardag van Osare te vieren…
https://www.instagram.com/azu.tiwaline/
https://soundcloud.com/azu-tiwaline

 

Elena Colombi
Veel DJ's beweren een voorvechter te zijn van vrijzinnig eclecticisme, maar er zijn er maar weinig die echt grenzen doorbreken of conventie uit de weg gaan. En dan is er Elena Colombi, een Italiaanse DJ en radiopresentator die vandaag overal thuis is tussen Londen en Berlijn, tussen obscure post-punk, frisse jungle en polyritmische techno. Hun sets zijn niet alleen onbevooroordeeld en geestverruimend, maar proberen ook te spelen met de emoties van luisteraars en dansers via wisselingen in intensiteit, toon, lichtheid en duisternis. Voor hun kenmerkende aanpak steunt hen op een breed begrip van verschillende muzikale culturen, geluiden en ritmes, opgedaan door op jonge leeftijd met hun familie over de wereld te reizen. Sinds Elena 5 jaar geleden Osàre Editions oprichtte – 'Osare' is Italiaans voor 'durven' – heeft het label platen, tapes, digitale muziek, prints en merch uitgebracht van een brede waaier aan artiesten. En sinds 2023, in de vorm van collabs, live performance en zelfs installatiekunst, ook eigen muziek van Elena zelf. Hun live set op het Brusselse Osàre verjaardagsfeestje klinkt nu al als het begin van nog eens (minstens!) 5 lekker gedurfde jaren. Hiep hiep hoeraaaaaaaaaa!
https://www.instagram.com/elenacolombi/
https://soundcloud.com/elenacolombi

 

Rick Shiver is DJ, producer, grafisch ontwerper en je favoriete Brusselse tropische dandy. Hij is de honcho van Nose Job - het eeuwig scherpzinnige label voor muziek, feesten, mixes, optredens, rumoer, geruchten en meer. Achter de decks mixt Rick naadloos een breed scala aan nieuwe/oude geluiden en stijlen, gericht op één ding - mensen laten bewegen/bewogen worden. Hij speelde in Salon des Amateurs, Klub 20/44, Sameheads, Opium, ... en kreeg residenties bij Kiosk en Lyl Radio. Daarnaast produceert hij tunes als Chili Cha Cha en Louizilla, en speelt hij in bands als Means Of Escape en Rattenkop. En het is al ontelbare keren gebeurd dat we een nieuwe dj ontdekken en dan zien dat die al 3 jaar geleden bij Rick pannenkoeken kwam eten. Het spreekt dan ook joepie vanzelf dat deze muzikale durver met een neus voor kwaliteit van de partij is op Osare’s bday bash. 
https://www.instagram.com/rick.shiver/
https://soundcloud.com/rickshiver