music performance film expo conversations dig deepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
Big Joanie + molto morbidi

music

Big Joanie + molto morbidi

concert
TH 20.02.2020 20:00

Zwarte feministische punk sistahs uit de bruisende Londense DIY-scene. + Dromerige pop met ruwe randjes van post-punk en synthwave.

20:00 doors
20:30 molto morbidi
21:30 Big Joanie

Stephanie Phillips, Chardine Taylor-Stone en Estella Adeyeri begonnen in 2013 in Londen samen te repeteren in de niet-kapot-te-krijgen configuratie van gitaar + bas + drum, om zo hun eigen creatieve ruimte te creëren waar hun actuele versie van de black punk history vorm kreeg: Big Joanie. Enkele maanden later trad de band voor het eerst op tijdens showcase event First Timers. Sindsdien zijn ze een een graag gezien deel van de bruisende Londense DIY scene, met een eerste EP en een paar singles uitgebracht onder eigen beheer. In 2018 ontmoette Big Joanie de ex-Sonic Youth frontman Thurston Moore, die hen de dag erop meteen een platencontract aanbood op zijn nieuwe label The Daydream Library Series. Zo kwam in 2018 hun eerste LP uit, “Sistahs”, over vriendschappen, melancholie, herinneringen en hoop voor de toekomst. 

Ook buiten de band hebben de drie leden sterke banden met de community: van het mee organiseren van Decolonise Fest (festival for punks of colour), tot nieuw talent coachen bij Girls Rock London en de 'Stop Rainbow Racism'-campagne lanceren die strijdt tegen racisme op LGBT-venues. Alle acties, releases en projecten van Big Joanie brengen dezelfde boodschap: black feminism is alive, kicking and punk-dancing.

spotify instagram facebook

molto morbidi

more info soon

bandcamp spotify instagram facebook