music performance film expo conversations dig deepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
Aya + Morgan Abend + HE4RTBROKEN DJ’s

music

Aya + Morgan Abend + HE4RTBROKEN DJ’s

live set dj set
FR 22.04.2022 22:00

Intergalactisch clubben, ver buiten de Aardse comfort zone maar dicht bij elkaar.

22:00 doors
22:30 Morgan Abend
23:30 aya
00:30 He4rtbroken DJs
03:00 end

AYA

aya is gewoon een echte persoon uit het Noorden. Wanneer ze zich in deze dimensie begeeft, gebeurt dat meestal in een stad die ze Londen noemt. Daar runt ze samen met BFTT het label YCO (Yes Come On) en is ze toe aan haar derde jaar als resident op NTS radio.

Ze bracht al muziek uit op labels als Local Action, 2BReal, Tri Angle Records, Astral Plane Recordings, Wisdom Teeth en – na het geduld van haar nieuwsgierigste fans een lockdown of twee op de proef te hebben gesteld – Hyperdub in oktober 2021: i’m hole, haar eerste LP, is een ongewoon originele ruimtereis door klankuniversums van gedeconstrueerde club electronica, footwork en grime terwijl haar (vervormde) stem op sommige tracks voor spicy accenten zorgt. Daarbij is het aya om de transfiguratieve kracht van ervaringen en herinneringen te doen, en hoe die op het fysieke lichaam inwerken. Het is niet ongewoon als dat er dan uitziet als eindeloos dansen.

https://www.instagram.com/aya_yco/

GONE ICON > geannuleerd

gone icon is een zanger, producer en non-dj met een immer weifelende en unieke stem. Fluisterzang wadend door chaos, verbeten door deconstructie, harmonieën die digi-sweet klinken; gone icon verbindt hedendaagse songwriting met synthese en cyberspace. Post-club en 100% emotie.

https://www.instagram.com/gone_icon/

MORGAN ABEND

Morgan Abend benadert zijn sets vanuit een productieperspectief, hij begon dan ook als producer. Hij focust zich meer op het in elkaar passen van tracks dan op crate diggen. Toch kan je je verwachten aan een brede selectie van allerhande experimentele elektronica, gaande van ambient tot deconstructed club of zelfs hardcore.

https://www.instagram.com/abendmorgan/

HE4RTBROKEN DJ's - LIYO & STEFF

He4rtbroken is een Belgisch collectief dat sinds 2015 club nights organiseert in Brussel. In plaats van zich te richten op een bepaald muziekgenre, focussen Liyo en Steff zich op vernieuwende elementen en op muziek die je diep van binnen raakt. In hun mixen gaan ze dan ook steevast op zoek naar spannende combinaties en emotionele climaxen. Het collectief heeft een maandelijkse show op NTS Radio.

https://www.instagram.com/secretly_he4rtbroken/