SPACEBABYMADCHA + Nathan Elias

music

SPACEBABYMADCHA + Nathan Elias

concert
TH 07.03 20:00

Onvoorstelbare energie uit je favoriete, duistere, dromerige, melodieuze en soms yum-yum-808-smerige hoeken van het muzikale spectrum. 

In een experimentele wervelwind van mokerharde hip-hop, gevoelige ambient en catchy club r&b heeft SPACEBABYMADCHA in 2023 een indrukwekkende reeks podia (zoals Trix, Dour of Paradiso Amsterdam) in de liefdevolle fik gestoken. Liefdevol, want de onvoorstelbaar energieke live shows, die dromerige flows met lekker smerige 808-beats combineren, hebben uiteindelijk vooral een helend effect. Hoog tijd om deze multidisciplinaire artiest – en hun spiksplinternieuwe live set! – van lekker dichtbij te leren kennen in Beurscafé. Wie hier droomt er mee van nieuwe releases?!?!?
https://www.instagram.com/spacebabymadcha/

 

Nathan Elias is een Belgisch-Koreaanse muzikant, songwriter en componist gebaseerd in Brussel. Zijn muziek is elektronisch en eclectisch, en roept een duister melodieus universum op van atypische geluiden en levendige beats. Op debuutplaat Hypermnesia, Pt. 1, uit bij cloudshaper in 2023, krijgt hij daarvoor vocaal gezelschap van niemand minder dan A$AP Ant (van het New Yorkse collectief A$AP Mob) en Brusselse rijzende ster Martha Da’ro. De titel verwijst naar het zeldzame cognitieve fenomeen waarbij mensen alles wat ze ooit ervaren voor altijd en erg gedetailleerd onthouden. Bij Nathan Elias lijkt het niet enkel te verwijzen naar sommige van zijn gebruikte samples maar ook naar de precisie van zijn artistieke visie. Zoals je je waarschijnlijk wel kan inbeelden, resulteert dat in betoverende live sets. 
https://www.instagram.com/nathanelias/

 

 

image 1 | SPACEBABYMADCHA by Ines Bodlović
image 2 | Nathan Elias by cloudshaper