music performance film expo conversations dig deepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
Farida Amadou + L. Jacobs

music

Farida Amadou + L. Jacobs

concert
FR 04.02.2022 20:30

Farida Amadou is een muzikant en performer uit Luik en wordt consequent één van de meest opmerkelijke nieuwe sterren van de Europese improvisatie scene genoemd. Ze speelde al samen met wereldbekende muzikanten in heel Europa, zoals gitarist Thurston Moore van Sonic Youth en free jazz pionier Peter Brötzmann. Farida was lid van de punk/noise band Cocaine Piss wanneer die hun album 'Passionate and Tragic' opnamen in Chicago met producer Steve Albini.

https://faridamadou.com/
https://farida-amadou.bandcamp.com/

Lennert Jacobs is bekend van bij o.a. The Germans / MDCIII. Zijn muziek is een sonische trip die laveert tussen licht etherisch en donker en obscuur. Liefhebbers van library music, vintage horror OST's, analoge synthesizers, psychedelica en out of the ordinary sounds kunnen ongetwijfeld hun hart ophalen.  

[cancelled] Ignatz is het alter-ego van Bram Devens. Met een akoestische gitaar en een paar effecten creëert hij euroblues in een heel eigen stijl. Naast zijn solowerk speelt Ignatz sinds 2013 met zijn band "de stervende honden", nadat een vriend (die de soloconcerten van Ignatz beu was) voorstelde om met Erik Heestermans en Tommy Denys te spelen.

20:00 doors
20:30 start