music performance film expo conversations dig deepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
[postponed] Closing Party — ARE WE THERE YET? Salome + Maoupa Mazzocchetti + LYZZA + M I M I

music

[postponed] Closing Party — ARE WE THERE YET? Salome + Maoupa Mazzocchetti + LYZZA + M I M I

concert party
FR 17.12.2021 22:00 uitgesteld!

Are we there yet? Nee, maar samenkomen om te dansen verbindt ons met elkaar en met alle melkwegen die richting een betere toekomst lopen. Deze line-up vind je alvast aan boord van ons collectieve Beursspaceship.

Are we there yet? Nee, maar samenkomen om te dansen, creëren en voelen verbindt ons met elkaar en met alle melkwegen die richting een betere toekomst lopen. Deze line-up vind je alvast aan boord van ons collectieve Beursspaceship: 

Salome heeft haar eerste piepjonge EP uit, een emotionele love story tussen Salome’s vredige stem en frustrerende beats waarin je de PC-music-inspo hoort knisperen. All the feels en al de dansjes, met de blik op overmorgen.

Multi-muziek-magiër Maoupa Mazzocchetti rijgt de experimentele collabs aan elkaar, zoals met associated artist-aan-huis Vica Pacheco. Vanavond komen Laurent Allard en zijn custom visuals mee om samen met Maoupa de dansvloer in lichterlaaie te zetten.

LYZZA heeft sinds haar eerste release in 2017 een reputatie opgebouwd van glinsterend roze gewapend beton. Grenzen bestaan niet in haar muzikaal universum, dus of je dit nu een popconcert of een duistere clubbing gig noemt, dansen is de boodschap <3

M I M I neemt je mee tot diep in een nacht vol Afrofuturistische visioenen, ritmes en klanken.

You might also like: