music performance film expo conversations dig deepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
Clara! y Maoupa + Xolot + Mika Oki

music

Clara! y Maoupa + Xolot + Mika Oki

album release concert dj set
SA 02.11.2019 22:00

Stijgende temperaturen in Brussel zijn voor een groot stuk te wijten aan de kersverse dubbel-LP van dit club-dub-perreo-rub duo.

CLARA! Y MAOUPA

Songwriter, MC en dj Clara! mixt woede met humor in haar on-point-slinkse vocals, waarin de invloeden van de reggaeton uit haar jeugd in Spanje fingerlicking duidelijk doorklinken. Producer, multi-instrumentalist en klankbeeldhouwer Maoupa Mazzocchetti zorgt voor de experimenteel schurende drums en wonky ritmes. Samen brengen ze zo een verrukkelijk fris smakende versie van Caribisch futurisme, reggaeton en dub, kant-en-klaar voor de dansvloer.

Vanavond dropt dit Brusselse duo hun eerste dubbel-LP 'Luna Nueva' op Les Disques De La Bretagne, het club-ready sublabel van Editions Gravats, dussssss verwacht je aan Brussels-tropisch vuur!

XOLOT

Mexicaanse neo-bolero flows en Franse mono-synth, drumloops en een hoop distortions. Zo vieren Vica Pacheco en Baptiste Le Chapelain de liefde, het leven en de dood onder de naam Xolot.

MIKA OKI

Mika Oki is beeldend kunstenaar, DJ en producer. In haar hybride DJ-sets onderzoekt de grenzen tussen ambient en techno.