Montage

music

Montage

nightlife
FR 27.01 23:00

Een donkere nacht met zachte randjes.

23:00 crat dj set
00:00 Age Reform dj set
01:00 Beatrix Weapons live
02:00 Exael dj set
03:00 robogeisha live
03:40 Laura Conant dj set
05:00 end

EXAEL (DJ - US/DE)
exael woont in Berlijn en werkt er nauw samen met labels als West Mineral Ltd, Motion Ward, Planet Euphorique, xpq? en, voor haar recentste EP, met 3XL. Ice That Melts The Tips kwam uit in juni 2022 en bevat alle elementen die hen tot een van de meest verfrissende producers voor nieuwsgierige clubbers van vandaag maakt. Uiteenlopende genres komen samen in stimulerende, organische sounds. Niets is té berekend, alles blijft vooral sweet fun. exael’s live sets baden in een rustigere, ritmische sfeer terwijl hun DJ sets barsten van de energie. Hun selectie is gewichtig, met lekker veel bass, maar blijft verrassen met plot twists in de vorm van drum & bass, dub techno en zelfs een zwaar verbouwde Ariana Grande hier en daar.
https://soundcloud.com/exael

BEATRIX WEAPONS (LIVE - ES)
Beatrix Weapons geldt vandaag als een van de scherpste avant-garde artiesten in het clubcircuit. Haar muzikale universum is een onderwaterwereld van gedeconstrueerde IDM en zeer digitale texturen. Ze heeft indruk gemaakt op gerenommeerde internationale labels als Infinito Audio, Promesses en meer recent op het Berlijnse Soul Feeder. Reden genoeg om uit te kijken naar haar live set met visuals!
https://soundcloud.com/beatrixweapons

AGE REFORM (DJ - TR)
De Turkse producer en grafisch ontwerper Age Reform gooide hoge ogen met zijn geweldige release Degenerate op Tektosag in 2019. Deze avond vieren we zijn eerste release op MONTAGE, 'XS EP'. Gedurende vier tracks bewegen we ons door de mooiste spelonken van de hedendaagse dance, met ijzige pieken van gedistilleerde trance en echoënde uitbarstingen van warehouse breaks. In deze DJ set zal Age Reform lekker veel eigen producties mixen, met een sterke focus op melodie, om zijn publiek te stimuleren en te prikkelen tot de dansvloer witheet gloeit in de Brusselse winternacht.
https://soundcloud.com/agereform

ROBOGEISHA (LIVE - TR/DE)
De eerste, volmaakte, perfect schattige robot van de jaren '90. Intelligent, kriebelig, in staat om het huis schoon te maken, behalve dat ze niet kon praten en haar hersenen maar een spijker groot waren, maar o zo schattig. Decennium na decennium zijn robots verbeterd, buigend en springend op het podium, terwijl ze steenkool uitgraven en het glas van de vensterbank schrobben. Maar in het algemeen hebben de robots van vandaag het gewoon niet begrepen. Deze robot brengt ons een heerlijke live set om onze oren uit te kuisen!
https://soundcloud.com/robogeisha101001

LAURA CONANT (DJ - FR/BE)
Laura Conant runt mee MONTAGE en brengt een high quali selectie van ijzige en verwrongen beats. Beïnvloed door alles tussen gedeconstrueerde melodieën en experimentele clubmuziek, focussen haar eigen producties sterk op DIY-cultuur en post-processing. Ze sluit de avond af met een razendsnelle set om verrukkelijk op te dansen!
https://soundcloud.com/laura-conant

CRAT (DJ - BE)
De andere helft van MONTAGE en resident weirdo. Met zijn Stoute Muziek shows op KIOSK radio brengt crat al een tijdje distorted kicks naar Brussel. Hij bracht onlangs zijn debuut EP 'on-looker pass by' uit op MONTAGE en brengt enkele van zijn eigen producties mee naar de openingsset. Met een neiging naar het melodieuze, zal zijn set je zachtjes proberen te verwelkomen in de ruimte.
https://soundcloud.com/becrat

 

Artwork by Laura Conant

You might also like: