COLOUR BLOCK
Colour Block Party Italo Disco Legacy + Kong vs Sixsixsixties

party film
FR 02.02.2018 22:30

Spring in je meest kleurclashende outfit en breek het kot af!

Wij laten ons af en toe nonsens vertellen, zoals het feit dat colour blocking het nieuwe heet is. Gebruik dus vanaf heden felle en opvallende kleuren en kleren. Blauw met roos, geel met rood, oranje met paars. Om maar iets te zeggen, he.

En omdat wij weleens van een goed kleurtje houden, gooien we er een feest tegenaan. Allez hoppa! Was u de kast net uit, kruip er dan gauw weer in! (wink, wink, wink) Maar dan deze keer om uw meest kleurrijke outfit samen te stellen. En daarna? Met de fiets of de benenwagen richting Beursschouwburg, natuurlijk. Beentjes los, hoofden in de lucht, tongzoenen in het luchtledige. That’s our style. Tschüss!

22:30 film Italo Disco Legacy

00:00 Kong vs Sixsixsixties

Italo disco, de zomerse elektronische dansmuziek die eind jaren 70 in Italië ontstond, is aan een stevige revival bezig. De documentaire Italo Dicso Legacy neemt je mee op een reis door het verleden en de toekomst van het muziekgenre. Via verhalen van de originele jaren tachtig helden, cult DJ's,  een nieuwe generatie muzikanten, radiopresentatoren en fans die het nalatenschap van de Italo Disco verder uitdragen. Legendarische DJ's als The Hacker, DJ Hell, I-F, Intergalactic Gary en David Vunk vertellen over de allereerste feesten, hoe Italo Disco dansvloeren over heel de wereld veroverde en hoe het de basis legde van house en techno.