Vacature barverantwoordelijken

Beursschouwdrankjes en andere good vibes serveren tot in de vroege uurtjes – sounds like you? Laat het ons weten voor 30 juni!

Beursschouwburg zoekt barverantwoordelijken (15u/week) die samen met de barcoördinator instaan voor een vlotte bediening en goede vibes aan de toog bij concerten, nightlife, podiumvoorstellingen, openingen en andere activiteiten in het kunstenhuis in hartje Brussel.

Indiensttreding: midden september 2022.

WIE ZOEKEN WE?

- Je hebt ervaring in de horeca.
- e kan verantwoordelijkheid nemen en een klein team aansturen.
- Je bent bereid om 2 à 3 avonden per week te werken, vaak op vrijdagen en zaterdagen en soms tot 4u of 6u ‘s ochtends.
- Je bent organisatorisch sterk en kan open communiceren.
- Je spreekt de talen van de stad: nederlands, frans & engels.
- Je bent enthousiast over het programma en de missie van Beursschouwburg.
- Je woont in Brussel.

WAT GA JE DOEN?

- Tijdens je shift sta je in voor de begeleiding en de zorg van het barteam.
- Je staat in voor de voorbereidingen, opruim en opkuis, het afsluiten van de bar en bent verantwoordelijk voor de afrekening van de kassa.
- Je brieft je team over de barwerking en de veiligheidsrichtlijnen. Je speelt een belangrijke rol in de evacuatieprocedure in geval van brand.
- Je woont de maandelijkse teamvergadering bij.
- Je denkt mee na over mogelijke verbeteringen van onze barwerking

WAT HEBBEN WE TE BIEDEN?

- Een deeltijds contract (15u/week) van onbepaalde duur vanaf midden september 2022 met een loon aangepast aan je kennis en ervaring, volgens looncategorie VI van Paritair Comité 302 Horeca. Een uitbreiding naar een contract van 19u/week is mogelijk vanaf 2023. 
- Een wisselend uurrooster: het werkvolume varieert doorheen het jaar in functie van het programma.
- Een hospitalisatieverzekering
- De mogelijkheid om opleidingen te volgen (persoonlijke vaardigheden en werkgerelateerd)

HOE SOLLICITEREN?

Stuur je gemotiveerde kandidatuur (brief, video of andere vorm om jezelf voor te stellen) voor 29 mei naar Beursschouwburg vzw, A. Ortsstraat 20-28, 1000 Brussel ter attentie van Ellen De Bin of naar jobs@beursschouwburg.be. Geselecteerde kandidaten krijgen voor 5 juli bericht via mail en ontvangen een uitnodiging voor een gesprek. Gesprekken vinden plaats in de eerste twee weken van juli, overdag of ’s avonds.

Beursschouwburg wil de samenleving waarvoor ze zich inzet zo goed mogelijk weerspiegelen. Kandidaten worden geselecteerd op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht gender, seksuele geaardheid, afkomst, geloof, leeftijd of handicap.

Kom hier meer te weten over onze organisatie.