VACATURE Medewerker Publiek

VACATURE Medewerker Publiek

Connectie! Met mensen, organisaties, collectieven, artiesten en de rest van de stad. Herken je jezelf? Dan willen wij jou in ons team!

 

Met je hart voor mensen weet jij duurzame relaties op te bouwen met habitué.e.s en nieuwe bezoekers van Beursschouwburg. Je zet de deuren (soms letterlijk) open en haalt de stad naar binnen. Je legt linken tussen mensen, organisaties, collectieven en artiesten vanuit een intersectioneel perspectief. Het programma van Beursschouwburg fascineert je en dat straalt van je af. Je trekt er graag zo vaak mogelijk op uit, maar bent niet beroerd om achter een bureau te werken.

Je maak deel uit van een communicatieteam en zoekt gericht naar diverse publieken voor de kunstenaars, sprekers en collectieven die naar Beursschouwburg komen. Je werkt mee aan de ontwikkeling van (inclusieve) communicatietools en neemt onze online en offline toegankelijkheid onder de loep. Verbinding en safe(r) space zijn jouw sleutelwoorden. 

 

Wie zoeken we?

- Je leeft in én voor Brussel. Je hebt aantoonbare kennis van de Brusselse (socio-)culturele en sociale kaart.

- Je bent iemand die de eerste stap zet om met mensen te praten, bellen, mailen of dm’en.

- Je bent iemand die linken legt tussen mensen, organisaties, kunstenaars, communities en collectieven. 

- Je schakelt gemakkelijk tussen talen, communicatiekanalen en projecten.

- Je hebt voeling met het programma van Beursschouwburg en kijkt vanuit een intersectioneel perspectief naar onze werking.

- Je bent bereid om ‘s avonds en in het weekend te werken.

 

Wat ga je doen?

- Je ontwikkelt duurzame relaties met een brede waaier aan bestaande en nieuwe publieken.  

- Je bedenkt en doet acties om specifieke communities te bereiken en zoekt manieren om hen te betrekken bij het programma.

- Je bestudeert huidige en nieuwe publieken, signaleert evoluties, noden en blinde vlekken.

- Je draagt bij tot meer online en offline toegankelijkheid en zorg voor het publiek. 

- Je werkt mee aan de ontwikkeling van inclusieve communicatietools op maat.

 

Wat hebben we je te bieden?

- Een deeltijds contract (4/5e) van onbepaalde duur.

- Een loon aangepast aan je kennis en ervaring, volgens de Collectieve Arbeidsovereenkomst Podiumkunsten, looncategorie B (Paritair Comité 304 Vermakelijkheidsbedrijf).

- De mogelijkheid om opleidingen te volgen (persoonlijke vaardigheden en werk gerelateerd)

- 100% terugbetaling woon-werkverkeer met openbaar vervoer of fietsvergoeding

- Maaltijdcheques, een 13de maand en een hospitalisatieverzekering.

- Een unieke kans om ervaring op te doen in een boeiende en internationale culturele omgeving.

 

Beursschouwburg wil de samenleving waarvoor ze zich inzet zo goed mogelijk weerspiegelen. Kandidaten worden geselecteerd op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht gender, seksuele geaardheid, afkomst, geloof, leeftijd of handicap.

 

Hoe solliciteren?

Solliciteren doe je door je gemotiveerde kandidatuur (in een brief, video of andere vorm) te bezorgen op jobs@beursschouwburg.be en dit voor 25 november. Ook willen we graag van je horen wat je visie is op publiekswerking van de toekomst: waar wil je op inzetten in deze unieke plek? Schrijf of vertel het ons kort in max. één A4. 

Geselecteerde kandidaten krijgen op 2 december bericht via mail en ontvangen een uitnodiging voor een gesprek. Gesprekken vinden plaats in de eerste twee weken van december, overdag of ’s avonds. Tijdens dit gesprek zullen we je vragen een opdracht voor te bereiden.

 

Meer info over onze organisatie vind je hier.